Winnaar finale Let’s DO Award 2013

De finale van de Let’s DO Award was een sfeervol einde van de dag van de duurzaamheid 10.10 tijdens Powerhouse 2013 bij Rabobank Alkmaar.

Vol passie vertelde Jan Gunneweg van Bough Bikes hoe hij als ontwerper ernaar streeft via de houten fiets mens en natuur in harmonie te brengen. Joke Tanja van Sari Fair Fashion hoopt eigenlijk dat hun bijdragen in de toekomst overbodig worden, omdat dan alle winkels kleding verkopen die van grondstof tot en met het eindproduct duurzaam wordt gemaakt. Marco Kuiper bedenker en organisator van het Indian Summer Festival vertelde wat hij de afgelopen jaren allemaal deed om te verduurzamen en hoe innoveren, anders zijn dan de rest, hem inspireert tot steeds weer volgende stappen.


v.l.n.r. producten van de finalisten Bough Bikes, Indian Summer Festival en Sari Fair Fashion

De jury had het moeilijk. Drie totaal verschillende bedrijven met zoveel duurzame kwaliteiten. Het permanent streven van Indian Summer Festival om op innovatieve wijze het publiek met duurzaamheid in contact te laten komen, maakt Marco Kuiper, volgens juryvoorzitter Jan van Run, tot winnaar.DOinNWH, initiatiefnemer van de Let’s DO Award benadrukt dat de 20 deelnemende bedrijven prachtige voorbeelden zijn van duurzame MKB-ers in de regio. De Let’s DO Award is een mooi middel om hen in de etalage te zetten en daar gaan we samen met alle partners mee door.

Winnaar Marco Kuiper en jurylid Jan van Run. Foto: Wick Natzijl.

>> Meer over de Let's DO Award

logo rabobank foundingpartner DOinNWH