Rotary zet Blauwe Economie op de kaart

Vanuit het heelal gezien is de aarde blauw. Het business model van de blauwe economie (ook wel circulaire economie) combineert menselijk vernuft met natuurlijke kringlopen zodat we nog miljoenen jaren op onze planeet voort kunnen. Rotary en DOinNWH nodigen Noordhollandse ondernemers, die zich herkennen in de blauwe filosofie, van harte uit deel te nemen aan deze Conferentie Blauwe Economie. Meld je direct aan!

Blauwe Economie is het thema van de districtconferentie van de Rotary. Deze vindt op zaterdag 10 mei van 8.00 tot 18.00 uur in en rond het Theater de Purmaryn in Purmerend plaats. 

In het theater zullen bevlogen sprekers als Gunter Pauli, hoogleraar, ondernemer en lid van de Club van Rome, Koert van Mensvoort, ontwerper, filosoof en wetenschapper en Roel Bol, oud-directeur Kennis en Innovatie ministerie van Economische Zaken) deze optimistische visie uitdragen. Daar omheen wordt i.s.m. DOinNWH een verdieping van het thema georganiseerd in de vorm van een bedrijven markt en presentaties met tastbare voorbeelden uit onze regio. Bekijk
hier het volledige programma. 

Ook deelnemer en bestuurslid Ruud Steur van Florapro® vertelt als eerste en enige Duurzame gecertificeerde Bloemist in de regio over het duurzame ondernemen als bloemist in de praktijk om 14.30 uur in de grote zaal van de Purmaryn.


Zoeken
Deel dit bericht
logo rabobank foundingpartner DOinNWH