Persbericht Rabobank verlengt steun aan DOinNWH

Daags na het klimaatakkoord is ook in noordwest Holland weer een stapje gezet naar een meer duurzame regio. Rabobank Alkmaar e.o. verlengde op maandag 14 decemer het foundership van stichting Duurzaam Ondernemen in Noordwest Holland (DOinNWH) met drie jaar.

Met deze ondersteuning wordt een samenwerking verlengd waardoor op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten van duurzame ondernemers uit de regio noordwest Holland worden georganiseerd. "Door elkaar op te zoeken ontstaan nieuwe, duurzame samenwerkingen en initiatieven”, geeft Lex de Kruif, voorzitter van DOinNWH, aan.

Kansen voor ondernemers

"We laten ondernemers uit onze regio de krachten bundelen om van duurzame ontwikkeling een bloeiende business te maken”, aldus De Kruif. Sinds de oprichting, drie jaar geleden, heeft het netwerk bijgedragen aan een groot aantal samenwerkingen en initiatieven. De Kruif: "We hebben in onze regio veel ondernemers die slim bezig zijn met bijvoorbeeld duurzame energie, gesloten kringloopprocessen en duurzame voeding. Je ziet dat duurzaam ondernemen geen liefdewerk-oud-papier hoeft te zijn, maar dat er volop mogelijkheden zijn om kosten te besparen of juist omzet te verhogen. Kansen genoeg, ook voor andere ondernemers, om samenwerking op te zoeken en ook duurzaam te ondernemen.”

Dankzij de ondersteuning vanuit de Rabobank kunnen we ook duurzaam verder met ons netwerk. Zo zijn er binnenkort weer inspiratie- en co-creatiesessies en diverse themabijeenkomsten. Voor meer informatie kijk op www.doinnwh.nl

Rabobank - DOinNWH contract

Meer informatie

Stichting Duurzaam Ondernemen in Noord West Holland: Lex de Kruif, telefoon 06 469 67 469: info@doinnwh.nl

Zoeken
Deel dit bericht
logo rabobank foundingpartner DOinNWH