Promotiedag 'Duurzame Mobiliteit' Medemblik

Het jaar 2013 is door de gemeente Medemblik uitgeroepen tot het jaar van de Duurzame Mobiliteit. Om hier invulling aan te geven nodigt de gemeente ondernemers uit voor de promotie van duurzame vervoersmiddelen tijdens de Electric-Mobile Roadshow in mei.

Eind mei 2013 wordt de Electric-Mobile Roadshow gehouden om meer hoorbaarheid te geven aan elektrisch rijden en Het Nieuwe Rijden.De dag is bedoeld om gevoel te krijgen bij elektrisch rijden en te informeren wat er bij komt kijken.

Duurzame Mobiliteit
Van elektrisch rijden en tanken tot bijvoorbeeld lease- en onderhoudscontracten en lessen in een elektrische auto. Maar ook het stimuleren van duurzame tips om energiezuinig te rijden, ook in een gewone auto en de promotie van andere soorten vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld elektrische scooters en fietsen.

Promotie
Bedrijven worden nu alvast uitgenodigd om samen met de gemeente deze promotiedag te organiseren. Bedrijven die hieraan deel nemen, worden vervolgens benaderd om het programma van de promotiedag nader in te vullen. Het uitgangspunt is dat de lokale aanbieders van elektrisch vervoer en bijvoorbeeld rijscholen de gelegenheid krijgen om mede-invulling te geven aan deze promotiedag.

Ondernemers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar
miranda.laan@medemblik.nl, onder vermelding Promotiedag Mobiliteit. Geef naast de contactgegevens in de mail ook aan welke producten en/of diensten tijdens deze dag worden gepromoot.

logo rabobank foundingpartner DOinNWH