Lezingserie #4: laat MVO voor jou werken

'Een lezingsprogramma dat staat als een huis', aldus de werkgroep Fairtrade Hoorn. Handvatten van het begin tot het eind en misschien nog wel meer, want MVO loont als het aan de organisaties ligt deze woensdagavond 14 mei in de Creatieve Broedplaats Hoorn vanaf 19.30 uur. 

Het moment is nu, voor duurzame verandering. Ook als het aan de overheid ligt. Alleen hoe doe je dat? Welke punten kun je als bedrijf verbeteren of versterken. Ook als je al groen zaken doet?

Ans Ursem van FairBusiness licht dit onder andere toe vanuit MVO Loont. Hét initiatief dat de Eerlijkwinkelen route in Hoorn ondersteunde. Zij zal geanimeerd vertellen hoe je als MKB'er en ondernemer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) concreet kunt maken. MVO als slimme manier van zaken doen!
Vervolgens komt Ruud Steur van Florapro aan het woord. Hij vertelt als koploper op het gebied van duurzaam ondernemen hoe hij de zaken aanpakt als zakelijk bloemist. En als afsluiter vertelt Brenda Balvers, programmamanager duurzaamheid van de gemeente, wat Puur Hoorn kan betekenen voor bedrijven. Bovendien geeft zij gouden informatie over de 'initiatievenpot'!

Kom ook deze avond naar de Creatieve Broedplaats op Bierkade 4 in Hoorn. Om 19.30 is de deur geopend en bij binnenkomst hoef je je alleen in te tekenen op de presentielijst. 

Programma:
19.30 Aanvang
20.00 - 21.00 Presentaties
21.00 - 21.30 Discussie/vraag aan het publiek
21.30 - 22.30 Naborrelen

Entree: gratis, of vooruitstrevend met waardebepaling achteraf.

Zoeken
Deel dit bericht
logo rabobank foundingpartner DOinNWH