De Let’s DO Award - MKB: DO mee!

In nauwe samenwerking met HDC Media en Rabobank Alkmaar e.o. en de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, wordt ondernemers in de HAL-regio dit jaar met de Let’s DO Award een extra podium geboden om hun bijdrage aan duurzame ontwikkelingen voor het voetlicht te brengen.

De Let’s DO-Award gaat voorbij goede ideeën. Het gaat om inspirerende voorbeelden van ‘succesvolle duurzame innovaties’, een vernieuwing die zowel bijdraagt aan het succes van het bedrijf als een merkbaar positieve maatschappelijke impact meebrengt. Denk hierbij aan een milieuvriendelijk alternatief, een energiezuinige oplossing, verhoging welzijn van werknemers, meer werkgelegenheid voor mensen met een beperking, bevorderen van eerlijke handel, verduurzamen van de productketen, et cetera. Wie zijn vernieuwers op lokaal niveau? Wat is het meest inspirerende voorbeeld van de regio?

MVO prijs Hal gebied
Uit elke gemeente worden twee duurzame ondernemers genomineerd voor de finale die plaatsvindt rondom de dag van de duurzaamheid in oktober dit jaar bij de Rabobank Alkmaar.
Voorwaarden voor deelname:

  • Bedrijf met maximaal 250 werknemers in loondienst
  • Bedrijf met winstoogmerk, ingeschreven bij de KvK
  • Gevestigd in Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk

MKB-ondernemers kunnen zich tot maandag 10 juni a.s. aanmelden via www.mvoprijs.nl. Wie meer wil weten over de Let’s DO-Award, kan contact opnemen met a.ursem@fairbusiness.nl.

logo rabobank foundingpartner DOinNWH