Kick-off Participatiefonds Duurzame Economie

De officiële start van het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland vond plaats op woensdag 11 juni van 15.00 tot 19.00 uur in de Philharmonie Theater in Haarlem. Een fonds dat is toegespitst op bedrijven die zich specialiseren in het ontwikkelen van nieuwe en duurzame energie.

Tijdens de kick-off werden de ins en outs van het fonds belicht. Inspirerende sprekers vertelden over ontwikkelingen en projecten op het gebied van biomassa, duurzame bouw, zonne-energie en windtechnologie. En bestond de mogelijkheid om te netwerken met (mede)ondernemers, kennisexperts, investeerders en de fondsbeheerders.
Investeren
Het fonds wil € 30 miljoen investeren in innovatieve bedrijven in de provincie, die zich richten op duurzame economie. De focus ligt hierbij op biomassa, duurzame bouw, zonne-energie en technologie voor wind op zee.

Samen met ondernemers, investeerders, kennisexperts en de fondsbeheerders wil de provincie zich inzetten, om het gebruik van duurzame energie te stimuleren. En daarmee de werkgelegenheid en regionale economie van Noord-Holland verder uit te bouwen.

Meer weten? Bekijk de
website van Participatiefonds Duurzame Economie in Noord-Holland.

Zoeken
Deel dit bericht
logo rabobank foundingpartner DOinNWH