Kennisregio Alkmaar organiseert de tweede Innovatiemiddag

Na de succesvolle eerste editie vindt op vrijdag 7 november wederom de Innovatiemiddag plaats, van 12:00 tot 18:00 uur in HAL 25 in Alkmaar. De middag draait om het stimuleren van nieuwe kennis, om het van elkaar kunnen leren en om het elkaar verrassen en inspireren om tot innovaties te komen. 

Bedrijven en instellingen kunnen hun nieuwste innovaties presenteren of een workshop geven. De Innovatiemiddag geeft ruimte aan ruim dertig productpresentaties, zes gastsprekers en tien workshops. DOinNWH is ook aanwezig en biedt een stukje programma.



De presentaties en workshops laten zien wat innovatie inhoudt en vooral hoe ondernemers aan nieuwe ideeën komen. Het accent ligt op Energie & Duurzaamheid, Zorgmedisch en Sport, maar ook andere disciplines zijn van harte welkom. Het aanbod is gevarieerd; van hi-tech tot praktische ideeën voor iedereen.

Deelnemers en bezoekers hebben de kans om bij elkaar in de keuken te snuffelen en te zien hoe anderen tot echt opmerkelijke product- of dienstontwikkeling komen. Daar gaat het deze middag om: zien wat er leeft en mogelijk is en hoe je deze kennis in je eigen situatie kan toepassen. Deze middag is een mogelijkheid om met ondernemers, ondernemende medewerkers en ondernemende talenten in contact te komen.

Voor meer informatie, kijk op de website: www.innovatiemiddagalkmaar.nl.

Zoeken
Deel dit bericht
logo rabobank foundingpartner DOinNWH