Fonds Duurzaamheid & Innovatie Rabobank

Deze aanvraag zou beslist de steun kunnen zijn die nodig is, om innovatieve plannen op het gebied van duurzaamheid in 2013 uit te voeren.

De Rabobank stimuleert met het Fonds Duurzaamheid & Innovatie, innovatieve en/of duurzame ontwikkelingen die van economisch en maatschappelijk belang zijn voor de samenleving in de regio.

Het fonds richt zich op de onderzoek- of ontwikkelfase van vernieuwende initiatieven. Het is binnen de aanvraag wel  belangrijk dat projecten van belang zijn voor een grote groep leden van Rabobank en voor de samenleving in de regio's.

Richtlijn Alkmaar
De toetsingscommissie van Rabobank Alkmaar e.o. komt per kwartaal bijeen om de ingediende aanvragen te beoordelen en te bepalen of projecten in aanmerking komen voor financiële steun. De volgende vergaderdata kunnen in 2013 voor de regio Alkmaar als richtlijn voor de aanvragen worden aangehouden:

Dinsdag 12 februari 2013
Dinsdag 9 april 2013
Dinsdag 2 juli 2013
Dinsdag 15 oktober 2013

Informatie
Meer informatie en het aanvraagformulier voor de regio Alkmaar vind je hier. Informeer voor de voorwaarden en vergaderdata in de overige regio's bij uw lokale bank. In de regio Alkmaar kun je voor meer informatie ook een E-mail sturen aan Joost Baltus.

logo rabobank foundingpartner DOinNWH