Gouden Kans 2013

Op 1 oktober 2013 vindt de uitreiking van de Gouden Kans 2013 plaats. De prijs voor de meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland. U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij deze bijzondere avond. 

Acht ondernemers uit Noord-Holland hebben zich genomineerd met zeer innovatieve producten en diensten. Maar liefst 2 deelnemers van DOinNWH zitten bij de acht genomineerden: Natural Plastics en Renoviegroep. Zij presenteren zich op het podium live voor een exclusief publiek. De ondernemers strijden om de juryprijs van € 10.000,- voor de investering van verdere innovatie en de publieksprijs waarvoor gestemd kan worden.

Datum: 1 oktober 2013
Locatie: De telefooncentrale Alkmaar
Inloop: 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Afronding: 21.30 uur.
Direct aanmelden

Het thema van dit jaar is Verbinding en zal behalve inspirerende ondernemers en mooie pitches ook inspiratie voor de toekomst geven. Jeroen Geelhoed, partner bij &samhoud en auteur van de boeken Plezier & prestatie, Be useful, Kus de visie wakker, Wat is onze naam waard? en Briljante Businessmodellen, deelt zijn kennis op het gebied van verbinding. De jury met Gedeputeerde dhr. Jan van Run als voorzitter, besluit wie zich de winnaar van de Gouden Kans 2013 mag noemen en wie de winnaar van € 10.000,- is. 

Welke innovatieve ondernemers uit Noord-Holland hebben zich genomineerd voor de Gouden Kans 2013, dé prijs voor de meest innovatieve ondernemer in Noord-Holland? Wij stellen u met gepaste trots voor.

De Gouden Kans wordt mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland, Gemeente Amsterdam, Kamer van Koophandel, Syntens Innovatiecentrum en de Europese Unie.

www.kansenkanon.nl

logo rabobank foundingpartner DOinNWH