Gezonde transitie bedrijfsrestaurant Rabobank NHN

Bedrijfsrestaurant van de Rabobank in transitie naar verantwoord en gezond, door gebruik van lokaal en regionaal assortiment.

Den Helder
In het bedrijfsrestaurant van de Rabobank Noord-Holland Noord kun je de veranderingen niet over het hoofd zien. De cateraar Kooypunt Catering werkt daar samen met Handelshuis Atlantis BV naar en meer en meer verantwoorde bedrijfsrestaurant. Rabobank Noord-Holland Noord laat hiermee zien dat zij de vitaliteit van haar werknemers belangrijk vindt. Kooypunt Catering wil graag de eerlijkste cateraar van Den Helder worden.

Begin dit jaar is begonnen met het aanbieden van streek, verantwoorde en/of biologische producten. Hierbij is de gedachte dat producten van dichtbij door minder transport bijdragen aan een schoner milieu door minder uitstoot, daarnaast is de voedselketen op deze manier korter en transparanter. Je kunt dus bij wijze van spreken op je fiets stappen om te kijken waar je voedsel vandaan komt en hoe dat wordt geproduceerd. Door gebruik te maken van lokale en regionale producten ondersteunt de Rabobank Noord-Holland Noord op deze manier ook nog eens de lokale en regionale economie en zij zorgt hierbij indirect voor meer werkgelegenheid in de kop van Noord-Holland.

Aanstaande donderdag 29 augustus vindt mede hierdoor bij de Rabobank de werkbijeenkomst "Schaalsprong Agri&Food koplopers en netwerken in Noord-Holland Noord” plaats. De werkbijeenkomst wordt georganiseerd namens de Topsector Agri&Food en het Ministerie van Economische Zaken, Syntens, Agriboard NHN, Bio Valley en het MKB netwerk DOinNWH.
Met als doel om concrete kansen te zien en door samenwerking te komen tot nieuwe business. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Voor geïnteresseerden is om 16.00 uur een
Borrel & Pitch waar de uitkomsten van deze werkbijeenkomst zullen worden gepresenteerd. Daarvoor kan men zich aanmelden tot en met maandag 26 augustus via het volgende E-mailadres van Anke Eenkoren van DOinNWH: anke@doinnwh.nl

Zoeken
Deel dit bericht
logo rabobank foundingpartner DOinNWH