ENGINN Investorpitch 2014!

Enginn pitchte eerder in ons netwerk tijdens de Ondernemers 2-Daagse van HDC Media in Uitgeest. Directeur Roan Borhem zocht veelbelovende starters. Andersom kan het natuurlijk ook.

Ben jij op zoek naar een investeerder voor jouw project of concept, kun je ook als (startende) ondernemer bij Enginn pitchen. Presenteer jouw plannen aan een jury van deskundigen en informal investors! Je kunt je tot 10 februari inschrijven voor de preselectie van de investorpitch 2014!

Green Metropole
De investorpitch organiseert Enginn In samenwerking met Green Metropole! Enginn is dé incubator voor duurzame en innovatieve start-ups in de Metropoolregio Amsterdam en één van locaties van Green Metropole. Tijdens het event pitchen duurzame en innovatieve start-ups voor een jury en investeerders. Het selectieproces ziet er als volgt uit: 

10 februari                    Sluiting inschrijving 
13 februari                    Uitslag schriftelijke selectie
20 februari                    Voorronde
3 maart                         INVESTORPITCH

De jury bestaat uit bestuurlijke vertegenwoordiging van Enginn (Haarlemmermeer) en Green Metropole (Amsterdam) en roept de meest belovende, innovatieve en duurzame start-up uit. Naast deze titel, goede publiciteit en kans op financiering ontvangt de winnende start-up ook een drie maanden gratis werkplek in incubator Enginn. Criteria voor inschrijving zijn:

  • start-up heeft niet meer dan 15 medewerkers; 
  • heeft een duurzaam product en/of concept;
  • zoekt kapitaal voor (groei-) investeringen in het duurzame bedrijf;
  • heeft een schaalbaar en innovatief business idee of model.

Aanmelden kan tot 10 februari via www.enginn.nl/investorpitch2014. Voor vragen, E-mail naar info@enginn.nl.

logo rabobank foundingpartner DOinNWH