ECO-CYCLE en LUMOLUCE eerste genomineerden voor de Let’s DO-Award

Donderdagavond 27 juni vond tijdens het borrelende, druk bezochte Summer Lounge Event van de Bedrijfskring Heerhugowaard bij Skeef de allereerste voorronde van de Let’s DO-Award plaats.

Vijf innovatieve duurzame ondernemers klommen op de zeepkist om hun verhaal te pitchen, in volgorde van opkomt: Niels Kraaipoel van Eco-Cycle, Roelof Bouwman van Inter-On, René Balvers van Flexicontrol, Willem Koppen van Koppen Vastgoed en Glenn van Wijk van Lumoluce.

Publiek en de jury, bestaande uit Christiaan Kwint (wethouder), Martha Klein (bestuur DOinNWH) en Frank Achterbos (bestuur bedrijfskring), hadden duidelijk veel waardering voor de inspirerende voorbeelden. Ze waren het er echter over eens dat
Eco-cycle en Lumoluce de meest vernieuwende verhalen hadden. Zij doen nu namens Heerhugowaard mee met de regionale verkiezing. De finale is op 10/10, de dag van de duurzaamheid in het Atrium van Rabobank Alkmaar e.o, maar vooraf zijn nog twee voorrondes in Alkmaar bij GP Groot en in het gemeentehuis van Langedijk. Bekijk de agenda. 

'Een mooi resultaat van collegiaal samenwerken tussen netwerken', zoals Joost Baltus de voorronde introduceerde.Wethouder
Jan-Willem de Boer was duidelijk ook gelukkig met de samenwerking op deze ondernemersavond: "We zijn als gemeente altijd in voor het verbinden, verknopen, faciliteren van bedrijven met innovatieve, duurzame ideeën om samen nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen.”

Let’s DO-Award
De Let’s DO-Award is een MVO-prijs voor MKB-ondernemingen die succesvol zijn door duurzame innovaties toe te passen in hun bedrijfsprocessen, producten en/of diensten. Het is een initiatief van DOinNWH dat voor het eerst wordt uitgerold in de HAL-regio in nauwe samenwerking met HDC Media, Rabobank Alkmaar e.o. en de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. 

logo rabobank foundingpartner DOinNWH