MVO Businessmeeting in de Cultuurkoepel Heiloo

De maatschappij verandert. Steeds meer ondernemingen richten zich op nieuwe marktkansen, groei en duurzame innovatie die hand in hand gaan met winst voor mens, milieu en maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) raakt steeds meer ingeburgerd. Betrokkenheid van ondernemers bij milieu en omgeving is groot, maar waar en hoe begin je en hoe vertaal je MVO naar een commercieel model?

Die vragen kwamen al meerdere malen ter sprake tijdens de ontmoetingsbijeenkomsten van ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo (OHO).

Op donderdag 6 november, aanvang 19.00 uur, wordt in de Cultuurkoepel een extra ‘business to business meeting’ georganiseerd waarin het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. 

In de prachtige ambiance die de Cultuurkoepel biedt, wordt een businessmarkt ingericht, waar bedrijven die zich al langere tijd op MVO richten, zich kunnen presenteren. Onder het genot van een drankje en een hapje kan kennis en informatie worden uitgewisseld met collega-ondernemers die vragen over MVO hebben. In de kleine kapel houden gastsprekers interessante presentaties over het thema. De opzet is om eens per twee jaar een MVO businessmarkt te houden; een platform waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

Bedrijven en organisaties zoals GP Groot, TU Delft, het regionale MKB netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland (DoinNWH), Heiloo Energie en Stichting De Waaier hebben zich al aangemeld en zijn op 6 november met een stand op de markt vertegenwoordigd. Namens de gemeenten Heiloo, Castricum en Bergen is de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) met twee stands (met informatie over duurzaam bouwen en energiebeheer en over afvalmanagement) aanwezig.

Deelnemen!
En er is nog ruimte voor meer deelnemers! Dus heeft u uw collega ondernemers iets te melden over duurzame afvalscheiding, alternatieve energiewinning, duurzame innovatie, et cetera, meld u dan aan voor een stand. Voor informatie over mogelijkheden en kosten mailt u met Corlien Moleman van het Ondernemersloket Heiloo op ondernemersloket@heiloo.nl.

Uiteraard is iedere ondernemer die zich meer wil verdiepen in MVO hierbij van harte uitgenodigd. De avond begint om 19.00 uur.

Zoeken
Deel dit bericht
logo rabobank foundingpartner DOinNWH