Simon Schijf heeft de eer klok te luiden van kaasmarkt Alkmaar

Duurzaam Ondernemer Simon Schijf, van De Schijf van Innovatie, heeft de eer om op vrijdag 13 juni de bel te mogen luiden, en daarmee de kaasmarkt van Alkmaar als geopend.

"Wij leven in een kansarme maatschappij… omdat wij geen kansen zien.” Alleen Günter Pauli, autoriteit in de duurzame economie kan zoiets zeggen.
Simon ziet deze kansen, fantaseert over mogelijkheden en durft risico’s te nemen. 

Innovatie
De producten die hij naar de markt brengt, kunnen tot doorbraken leiden. Het zijn voorbeelden van waar anders denken en doen radicaal meerwaarde oplevert. Zijn producten hebben gemeen dat ze extreem duurzaam zijn omdat zij gebaseerd zijn op ingenieuze natuurlijke processen. Wij moeten er vaak nog wel een beetje aan wennen: bent u er klaar voor om Biochar in uw tuin te verweren? Of met effectieve microben uw grond te verrijken? Of uw chrysanten in gevitaliseerd water te laten groeien? Of uw huis met infrarood te verwarmen?


Sunnyheat infrarood verwarming in combinatie met zonnepanelen geeft geen CO2 uitstoot

Let's DO
Wij nomineren daarbij, Simon dan ook graag voor de Let’s DO Award, Een initiatief van DOinNWH in samenwerking met HDC Media, MVO Loont en ook de gemeente Alkmaar! Ken u een duurzame ondernemer? Bent u duurzaam bezig? Zoekt u duurzame producten of diensten? Laat het dan zien en doe mee!

Als netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest Holland
willen wij duurzame ondernemers in de regio zichtbaar maken. Bedrijven die producten of diensten van top kwaliteit leveren.., het zijn er minstens 1000, 'and by the way sustainable', zoals Günter Pauli zou zeggen.

Zoeken
Deel dit bericht
logo rabobank foundingpartner DOinNWH