Bird Control Group winnaar juryprijs Gouden Kans 2013

De Bird Control Group heeft op 1 oktober 2013 de juryprijs van de Gouden Kans 2013 gewonnen. Ondernemer Steinar Henskes wist de jury te overtuigen met zijn innovatieve oplossing om met behulp van laser vogels te verjagen en weg te houden. Het bedrijf werkt ook aan een variant om met behulp van deze diervriendelijke methode luchthavens vogelvrij te houden. De Bird Control Group ging naar huis met €10.000,­ aan innovatiegeld. 

De publieksprijs werd met 33% van de stemmen gewonnen door Intelligent Environmental Systems uit  Alkmaar met hun innovatieve putdeksel die stankoverlast uit het rioleringsstelsel reduceert. In totaal presenteerden acht ondernemers uit Noord-Holland zich met zeer innovatieve producten en diensten, waaronder de deelnemers Natural Plastics en Renoviegroep.Gouden Kans
De Gouden Kans is dé prijs voor de meest innovatieve ondernemer in Noord­ Holland. Tijdens het evenement bepaalt de vakjury wie de grote winnaar wordt. Jan van Run, Gedeputeerde van Noord-Holland overhandigde de prijs aan de ondernemer. De publieksprijs, waarvoor het publiek via de website kansenkanon.nl de winnaar heeft bepaald, werd uitgereikt door Cathelijne Hermans van de Amsterdam Economic Board.

KansenKanon
Het KansenKanon is een innovatieprogramma op initiatief van Syntens, de provincie Noord-Holland, de gemeente Amsterdam en de Kamer van Koophandel. Het innovatieprogramma richt zich op de sectoren Creatieve Industrie, ICT & Multimedia, Groothandel, Logistiek & Maritiem, Food & Agri, Human Health, Industrie en Bouw in de regio Noord-Holland.

Het Kansenkanon geeft MKB-ondernemers advies en brengt hen in contact met collega-­ondernemers en kennisinstellingen. Het innovatieprogramma initieert en begeleidt samenwerking en draagt bij aan de advieskosten van experts. Zo kunnen innovaties beter, eerder en sneller stand komen!
Innovatieplannen?

Ook Ideeën?
Bent u een MKB-ondernemer uit Noord-Holland met een innovatief idee? Ontdek wat het KansenKanon voor u kan betekenen. Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze innovatieadviseurs of bel met 088 - 444 0 234, bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur.

logo rabobank foundingpartner DOinNWH